keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

Markkinavoimat hyrrää

NU oli ihastuksesta mykkänä, kun taanna viikolla Tampereen lääkäripäivien näyttelyosastolla oli esillä markkinavoimien uusin innovaatio, kakkahyrrä! Uutuus on mitä ajankohtaisin, aiheesta on juuri ilmestynyt LIKE-kustantamolta kokonainen kirja. Mikäli homma luistaa normaalitasolla, voi tätä julistaa myös T-paidan rintamuksessa. Nyt kun apteekeilta pitkän jahkailun jälkeen vietiin yksinoikeus nikotiinikorvikkeiden myyntiin, tässäpä uusi aluevaltaus! Ummetuslääketiskin eteen kakkahyrrä ja tuotteita esittelemään kakkapaitaan ja -lippikseen somistaututunut kak.kand. koulutuksen suorittanut konsultti. Aivan mahtavaa. Freud-vainaan mielestä anaalivaiheessa lapsi tekee yhteistyötä ympäristön kanssa kakkimalla, ulosteita ei nähdä vastenmielisinä, vaan mielenkiintoisina oman ruumiin ekstensioina. Lapsen ulostekontrollin on psykoanalyyttisessa teoriassa ajateltu edustavan voiman tunnetta ja myös ylpeyden aihetta ja ulostetta "lahjana äidille". NU epäilee, ettei kakkahyrrä tai paskapaita äitienpäivälahjana taida olla myyntimenestys. Parempi on markkinavoimien keskittyä ummetuspuolelle.

2 kommenttia:

Armi Paini kirjoitti...

Ensimmäisen kerran Bristoloin ulosteluokitukseen törmäsin 200-luvun alussa. lääke-esttelijä markkinoi Movicolia. Kiemurtelin naurusta ja sain kysyttyä, että kai teillä nyt t-paitoja on. Armilla on Bristolin ulosteluokituspaita!

Nuppiuutisoija kirjoitti...

Heh. Taas psykiatria syrjitään. Useampi psyykelääke, opiaattikorvaushoitolääkkeistä puhumattakaan, ummettaa - ei ole kakkapaidan tarjoajaa vastaanotolla näkynyt. Odotan kakkapaidan lisäksi myös jouluista sponssimatkaa Kataloniaan, missä kunnon torttu kuuluu jouluseimikuvaelmaan.