perjantai 7. joulukuuta 2007

Feministillä pyyhkii paremmin


Hei ihmiset! F-sana on hyväksi! Stereotypiat femisteistä eivät pidäkään paikkaansa. (Rudman&Felman; Sex Roles Oct 2007). Feministi ei ole ruma, yksin elävä tai lesbo. Hetskusuhteissa femistinaaras on mukampi, hauskempi ja parempaa seksiseuraa. Näin myös miesten mielestä.

Jos et ole femisnisti, niin ryhdy sellaiseksi. NU:n tavoite on lakata olemasta feministi ja olla oikeasti egalitaristi.
Suomi 90 v tunnelmissa NU intoutuu toteamaan, että taloudellisen tasa-arvon osalta perustulo ja KELA-hullutusten purku ei olisi hullumpi juttu.
Lainaus toimeentulovalitusrumbasta Kelan sivuilta:
"..nykyinen yli 13 kuukauden mittainen keskimääräinen käsittelyaika ei ole oikeusturvan ja kansalaisten toimeentulon takaamisen kannalta mitenkään hyväksyttävissä. Jos valittaja saa myös muutoksenhakulautakunnalta kielteisen päätöksen, jatkovalitus vakuutusoikeuteen kestää sekin keskimäärin yli vuoden ajan. Pitkät muutoksenhakuajat pakottavat useat henkilöt hakemaan kunnallista toimeentulotukea, mikä lisää paineita tähän viimesijaiseen tuen muotoon."
Just-just. Kuntatalous kiittää.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyseisessä tutkimuksessa "feministeiksi" määriteltiin kaikki, jotka sanoivat kannattavansa tasa-arvoa.

Tutkimusasetelma on siten väärä ja tarkoitushakuinen, koska suurin osa länsimaalaisista sanoo kannattavansa tasa-arvoa, mutta vain harva luonnehtii itseään feministiksi.

Useimmat ihmiset ymmärtävät, että feminismillä siinä muodossa missä se esim. Naisasialiito Unionin toiminnassa ilmenee, on yhtä vähän tekemistä aidon tasa-arvon kanssa kuin Pohjois-Korean työväenpuolueella.

Nuppiuutisoija kirjoitti...

Hyvä Anonyymi, NU:n täytyy tunnustaa tietämättömyytensä Pohjois-Korean työvoimapuolueen tasa-arvokannanotoista.

NU:n tarkisti Unioni Naisasialiiton kannan tasa-arvoon ja feminismiin järjestön kotisivuilta: "Unionin feminismi perustuu ajatukseen sukupuolten välisestä poliittisesta, taloudellisesta ja seksuaalisesta tasa-arvosta ja sisältää vaatimuksen kaikkien ihmisten yhtäläisistä ihmisoikeuksista. Kaikki ihmiset ovat keskenään samanarvoisia, vaikka kaikki eivät ole samanlaisia."

Hmmmm. Tämä vetää NU:n mietteliääksi. Mikäli Anonyymillä on parempaa ensikäden tietoa globaaliin tasa-arvoon liittyen, Pohjois-Korean työväenpuolueella voi siis olla jotain todella painavaa sanottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Myös Pohjois-Korean työväenpuolue on ilmoittanut kannattavansa tasa-arvoa. Tästä voimme samalla logiikalla päätellä, että sen jäsenillä on parempi seksielämä. Liputa sinäkin Juche-aatteen puolesta!