sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Lausun oikein mielelläni

Sisäministeri Anne Holmlund ihmettelee lääkäreiden haluttomuutta alkaa pyssyvahdeiksi. Aivan, miksi ihmeessä lääkärit eivät haluaisi tehdä lisää lausuntoja ihmisten erilaisista terveyteen liittyvistä tarpeista? Sen jälkeen kun on saanut sanaisen arkkunsa aukaistua Kelan B-, C- ja herratiesmitälausuntoja varten, niin samalla vireellä menisi sitten vessanpöntön apukahvan hankinnan suositteleminen sosiaalitoimistoon ja samalla rutiinilla myös lääkärinlausunto käsiaseita haluavista.

Jos lääkärinlausuntolinjalle mennään, niin NU tekee kyseiset lausunnot oikein mieluusti:

"Tva toivoo lääkärinlausuntoa käsiaseen hankinnasta. Psykiatrisessa tutkimuksessa konfrontoitaessa käsiaseen tarpeellisuudesta tva muuttuu kireäksi ja on allekirjoittanutta kohtaan vihamielinen. Avointa psykoottisuutta ei havaita.

Tutkimuksen perusteella arvioin, ettei käsiaseen hankinnalle ole lääketieteellistä perustetta. Käsiaseen käyttötarkoituksen huomoiden aseluvan myöntäminen luvanhakijalle muodostaa huomattavan turvallisuusuhan, eikä arvioni mukaan aselupaa tule hakijalle myöntää."Olkaa hyvä, täältä pesee lausuntoa.

Jos nyt kuitenkin mentäisiin sitä fiksumpaa reittiä tässä asiassa. Adressin käsiaseiden totaalikiellosta voi kirjoittaa netissä tai laittaa asiasta sähköpostia suoraan Rouva Taloussihteeri Sisäministerille.

Ei kommentteja: